Skip to main content

M/Y Katieca

M/Y Katieca är en yacht utöver det vanliga. Ultramodern teknik och klassisk mahognyinredning möts i en fin harmoni på denna unika båt. Med en marschfart på 30 knop tar vi oss snabbt runt i Stockholm med omnejd.
Ombord kan upp till 15 gäster komfortabelt vara inne i fina salongen eller ute på akterdäck och nybyggda flybridge. Med ett djupgående på endast en meter och framdrivning med vattenjet kan båten passera genom många av skärgårdens vackra vikar och trånga sund. M/Y Katieca har passagerare certifikat för max 20 gäster. Mat och dryck serveras ombord efter överenskommelse eller på någon av skärgårdens trevliga krogar. Vi har fullständiga rättigheter. En av våra trevliga skärgårdsturer ser ut så här.

Skärgårdstur
Denna tur är 3 timmar lång och går ut genom Vaxholm, förbi Vaxholms kastell och vackra Stegesund. Vi fortsätter ut i Stockholm mellersta skärgård och vänder i Lindalssund innan vi återvänder mot Stockholm. Vi blandar långsam färd med fart. En perfekt tur för dig som vill se lite mer av skärgården än bara Stockholm city, samtidigt som du är tillbaks i city redan efter 3 timmar. Turen går också bra att kombinera med en lunch på någon av Skärgårdens krogar. Vi rekommenderar bland andra Grinda värdshus. Tidsåtgång för turen blir då ca 4,5 timmar. Välkommen ombord!

Ytterligare information

Längd / Bredd: 18m / 4,40m
Djup 1m
Max/marschfart 30 knop
Toalett ja
Antal gäster sittande i samma salong 11
Antal gäster sittande på akterdäck 10
Antal sittande på flybridge 12
Komfort antal gäster kortare transport 15
Komfort antal gäster längre turer 12
Pass cert 20
BBQ ombord Ja
Utskänkningstillstånd Ja