Skip to main content

S/Y Dragoon

Välkommen ombord på en av de få katamaraner som finns i Stockholms skärgård. Denna imponerande 57 fotare är i absoluta toppskick och erbjuder nästan onödigt mycket komfort. Här kan vi segla fort och bekvämt – och röra oss obehindrat på närmare 156 kvadratmeter. s/y Dragoon är en Lagoon 570 och tillverkad av Beneteau, världens största båt tillverkare. Båten har mycket generösa utrymmen såväl inne i salongen som ute i ”sittbrunn” och passar utmärkt för sällskap upp till 12 gäster dagtid. För övernattande gäster finns det 5 dubbelhytter med separat dusch och toalett i varje hytt.

En segelbåt utgör en svårslagen plattform för team building. Denna rymliga charterbåt är perfekt för er grupp som kan jobba både teoretiskt runt konferensbordet för att sedan ägna sig åt fantastisk segling. Ombord finns fullständig navigationsutrustning med bla. Digital radar. All säkerhetsutrustning utgår från Brittiska MCA (Maritime and Coastguard Agency).Vi har färdiga förslag på övningar som ni kan använda eller så skräddarsyr vi ett tillvägagångssätt som passar just ert team. Till vår hjälp har vi vår professionella besättning. Inga förkunskaper krävs för seglingen.

Ge ledningsgruppen eller en affärspartner en unik möjlighet att kombinera ett effektivt möte med en fantastisk naturupplevelse. Att byta miljö innebär möjlighet till diskussioner i nya banor och extra kreativitet. s/y Dragoon erbjuder en mötesplats med alla de faciliteter som finns i ett professionellt konferensrum, inklusive dator med internetuppkoppling och storbildsskärm. En katamaran av den här storleken är i princip helt okänslig för väderförhållanden där du bjuder ombord kunden eller kollegan i kostym om så önskas – och där vinglaset garanterat står stadigt på bordet oavsett väder och vind. Till privatpersoner och mindre sällskap erbjuder vi unik segling, där upp till fem par lever ytterst komfortabelt ombord. Vi erbjuder såväl fullservice som självhushåll i det fullt utrustade köket. Välkommen ombord – segla högt och vackert!

Ytterligare information

Längd / Bredd: 17,5 / 9,15 meter
Djupgående: 1,40 m
Fart (marsch/max): 7 > 20 knop
Gäster (max): 12
Sittande gäster (vid bord): 12
Middagsgäster i samma salong (komfort/max): 12
Övernattande gäster (komfort/max): 10
Konferensgäster (max): 12
Hytter: 5