Skip to main content

Lunchkryssning kryssning på egen båt i Mälaren eller Stockholms skärgård.

Lunchkryssning tid & plats

Classic Yacht Charter hjälper dig att hitta den perfekta båten för er lunchkryssning eller affärslunch i skärgården eller i Mälaren. Vi erbjuder båtar i alla storlekar för alla typer av arrangemang representation, kundevent, födelsedags firande, dop, bröllop…..  En traditionell lunchkryssning startar kl.12 med en sommar drink på akterdäck eller flybridge och därefter serveras en 2-3 tre–rätters meny eller buffé i salongen. En tur på tre timmar brukar vara lagom och många båtar har även specialpris på 2,5 timmes lunch kryssning. En tur genom Baggenstäket och tillbaka eller varför inte göra en Mälartur fram och tillbaka till Drottningholms Slott. De flesta charterbåtarna har en minidebitering på tre timmar. Vi föreslår oftast båtarnas ”hemma kaj” som start & stopp för lunchkryssningen, men det går utmärkt att starta från annan kajplats också – och då utgår en framkörningskostnad.

Utvalda charterbåtar till lunchkryssningar

Den klassiska och mest sägenomspunna veteranbåten m/y ALBA är i särklass den minsta vackraste charterbåten i Stockholm. I salongen ryms 8-10 gäster komfortabelt.
För sällskap mellan 10-35 personer finns det ett flertal yachter och fartyg som har eget kök med förstklassig kock. m/s QROOZ är det naturliga valet för den miljömedvetne kunden och är lagom för 20 gäster. m/s KUNG KARL med sin charmiga salong är det självklara alternativet för den lilla och kräsna gruppen på 15 personer och på m/s BNELLMA kan ca 30 gäster serveras en buffé.  Ombord på m/y MERCEDITAS i den vackra matsalongen sitter 24 gäster komfortabelt. m/y CHARM har ett stort fint soldäck där det passar utmärkt att servera en grillbuffé. m/y ETERA är den mest utrymmeseffektiva charterbåten i Stockholm. Upp till 38 gäster får middag av högsta klass och på övre däck serveras välkomstdrink och efter middagen blir det mingel i baren. För sällskap mellan 30-75 personer föreslår vi m/s ODEN GAMLE, s/s MOTALA EXPRESS och m/s RIDDARFJÄRDEN och för de större sällskapen som är fler än 75 finns m/s BLUE CHARMm/s RIDDARHOLMEN och m/s TEATERSKEPPET.På några av fartygen går det också bra att ta med egen catering – kontakta oss för bokning och information.

Välkommen ombord på Stockholms finaste charterbåtar