30 år med Classic Yacht Charter

30 år med Classic Yacht Charter

 

Classic Yacht Charter firar 30-års jubileum i år!

Stort tack till alla kunder, båtar & rederier som har gett oss förtroendet att arrangera bröllop, kundevents, personalfester, dop, minnestunder, möhippor, privata fester, gruppresor, taxibåtstransporter mm. under alla dessa år. Det ger oss energi till att fortsätta och utvecklas!

Classic Yacht Charter bokar båtar året om, ring eller mail om ni har en tanke på att boka båt!

 

 

Åk miljösmart med m/s ELMA

 

Välkommen ombord på Stockholms eldrivna sjö-Limousine M/S Elma. Tyst och komfortabelt glider vi fram och hör bruset från Strandvägen på håll. Ombord är det varmt och ombonat - här är den perfekta miljön för viktiga möten. Boka din nästa sjö tur miljösmart.

Läs mer...

Briggen Tre Kronor nu tillgänglig för charter!

Bjud dina kunder och affärspartners på en upplevelse utöver det vanliga.Det är en mäktig upplevelse att tillsammans manövrera ett fartyg på trehundrafemtio ton enbart med hjälp av vinden och den egna handkraften. Här får du möjlighet att bjuda medarbetare och kunder på en äkta upplevelse ombord på s/v Tre Kronor af Stockholm.Vi är stolta över att kunna erbjuda detta fantastiska fartyg för våra kunders evenemang i sommar.

Läs mer...

Ny båt: M/Y Prima Donna

M/Y Prima Donna är nu tillgänglig för charter i Stockholm för upp till 8 passagerare. Båten är en 40-fot retro megayacht tender från svenska Strand-Craft!

Läs mer...